Alltid ”är det något”

21 oktober 2020 – disigt, och varmt, drygt åtta grader. Glömde ta bort blockeringen för anonyma samtal på telefonen; nu har ”hemligt nummer” (Jans läkare) ringt, och avvisats… Undrar om läkare och sjukvård någonsin får tag på sina patienter per telefon? Distriktssköterskan och jag mejlar, det fungerar utmärkt.

Jag behövde inte vänta så länge, nu har vi talats vid. Jan behöver göra en gastroskopi, lungorna var okej i skiktröntgen, men hon vill få matstrupen kollad. Det innebär för Jans del att han får en remiss till Danderyds sjukhus, för att läggas in, kanske sövas. På det sättet blir det enklare att genomföra undersökningen.

Beställde och betalade Avast datorskydd för två år, 599 kronor, den 29 september. Pengarna drogs dagen efter från mitt konto. Idag får jag besked att betalningen inte inkommit, och att beställningen därför annulerats. Jag ska få ytterligare ett mejl där jag kan fylla i uppgifter för att få pengarna tillbaka. Installerar nu Avast gratisprogram…

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Alltid ”är det något”

 1. bergalott skriver:

  Lägger alltid ett gilla när jag läser dina inlägg, men innehållet är inte alla gånger något att gilla. Som att Jan behöver utredas ytterligare. Det gillas inte alls och sänder mer arbete mer oro mer ängslan över livet och hur skört det är OCH din kamp för att få allt att gå ihop.
  Kram ❤

  Gilla

 2. Nina skriver:

  På den tiden jag hade PC och behövde sånt skydd, fick jag tipset från datorkunniga att Avast var det bästa valet och att gratisvarianten oftast var fullt tillräcklig. Tror det fortfarande är så. Hoppas du får tillbaka pengarna snabbt. Konstigt att de påstår att pengarna inte kom, och ändå ska de betalas tillbaka? Banken då alltså???

  Håller också med Bergalott…
  Kram ❤

  Gilla

 3. beskrivarblogg skriver:

  Nej, idag har de korrigerat och sett till att jag åtminstone fick det skydd jag betalat för. Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s