En födelsedag en gång

22 oktober 2020 – pappas födelsedag, den hundranionde. Han är nog glad att han inte lever idag, av många orsaker.

Jan har varit uppe i natt, ställt käppen i duschrummet och ordentligt vikt ihop den stora mattan i sitt sovrum. När jag kikade in tidigt i morse låg han i morgonrocken ovanpå täcket. Lite senare åkte rocken av och han kröp ner under täcket igen. Kvart över åtta åt vi frukost. Nu rakar han sig.

Regn, ”storjakt” på gården (enligt förvaltaren) från idag och till och med söndag. Jag har lovat att vi ska hålla oss inomhus. Jag åkte och handlade och slängde sorterade sopor, tittade in på biblioteket. Eldar nu i vedspisen denna gråa torsdag.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s