Samtal, tja…

28 okt 2020 – har just talat med arbetsterapeuten (en av dem) på sjukhuset där Jan är – hon ställde alla de frågor som ställdes för en dryg månad sedan när han var där… Och dessutom talade hon lågt och med brytning som för mina öron var svår att uppfatta. Om jag frågade vad hon sagt kom det en gång till, på samma sätt. Efter flera omfrågor fick jag klart för mig att hon sagt ”cognitionen” – har aldrig hört det ordet på svenska. En omskrivning gjorde att jag förstod och kunde svara. Något besked om hur han mår kunde hon inte ge.

Ett par dagar till får han nog stanna, så att de får klart för sig vad det är för bakterier som spökar. Bra, då vet jag åtminstone det. Jag förblir därmed här hemma hos mig tills jag får något besked.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s