Mycket administration

Torsdag 29 oktober 2020 – har städat huset och plockat undan sådant som inte behöver ligga framme. Planerar att åka till Sundbyberg i eftermiddag, och invänta Jans hemkomst i morgon, om hans infektion har givit med sig. Kanske väntar jag och åker in tidigt fredag.

Kom plötsligt ihåg att jag drömt att min dator stals, med allt den innehöll. Och jag hade inte säkerhetskopierat någonting… Så det gjorde jag nyss.

Snart lägger jag ner Facebook för gott. Nu har de ändrat till en ”förenklad version, eftersom min webbläsare inte stödjer FB”. Har Chrome som jag haft hela tiden. Det gick bra till idag. Och när jag försöker meddela problemet får jag till ”svar” att de inte kan besvara enskilda frågor, men försäkrar att mitt inlägg används för att förbättre FB.

Nyss fick jag påringning om att Jan kommer i morgon förmiddag. Därmed åker jag till Sundbyberg om någon timme. Det är eftermiddag, och jag är i Sundbyberg, tvättstuga klockan 16. Jan har fått kallelse till njurröntgen nästa vecka, och till urolog i Solna den 19 november. Det är mycket nu. Har beställt färdtjänsten till röntgen den 4 november. Det andra får vänta någon vecka.

Hittade en parkeringsplats framför porten, och har betalt månadsparkering till den 5 december.

Tvätten är på gång. Och jag har just missat ett ”hemligt nummer”-samtal. Tre signaler hinner jag inte fram på om jag inte står med telefonen i handen. Nåja, någon ringer kanske igen, eller så behövs inte samtalet. Nu ska jag hämta upp torr tvätt.

Har fått faktura på en resa med färdtjänsten, kostar nu 168 kr ToR. Har gått upp 20 kr sedan i våras – men det är det värt.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mycket administration

 1. Karin skriver:

  Ja, FB är mycket nyckfullt och irriterande. Jag har slutat göra inlägg för det brukar sällan fungera och det orsakar bara irritation. Förr brukade jag ha lite dåligt samvete för att jag inte var så aktiv. Kände mig som ”fripassagerare” som bara läste andras inlägg utan att bidra själv. Men nu, när FB ständigt sabbar alla försök att vara aktiv kan jag med gott samvete luta mig tillbaka och bara läsa (när det går) utan att själv skriva något.

  Gilla

  • beskrivarblogg skriver:

   Håller så med dig, nu fick jag hjälp av en FB-vän att ändå kunna kolla FB, trots deras idiotiska nycker – men är ändå mycket tveksam till att fortsätta – gillar inte att saker händer utan att jag begriper varför! I det här sammanhanget, eller något annat – hoppas du är frisk och slipper covid! Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s