godnatt

30 okt 2020 – en lugn och stillsam kväll hemma i Sundbyberg. Jan är hemma. Och han tycks må bra. Vi har ätit vår middag, Jan har sett på UR med de engelska kanalfararna i Egypten, medan jag läste.

Han är glad åt att hans klocka fanns i skon, han tyckte det var mycket skönt att få duscha (om han har rätt så har han inte duschat på en vecka, men det är svårt att veta). Han tycks inte ha haft några stödstrumpor på sig, och är (tycker jag) lätt svullen i åtminstone det ena benet. Får hålla koll. Läkaren på Jakobsberg tog bort hans vätskedrivande medicin. En aning blod i urinen också, beror förmodligen på att den blodförtunnande medicinen satts in igen efter några dagars uppehåll.

I morgon är en ny dag, vi ska inte göra något speciellt. Om det blir bättre väder än idag kanske vi tar en kort sväng utomhus med rullatorn. Nu har Jan gått till sängs efter en antagligen ganska jobbig dag. Och jag följer snart efter. Vi mår bra. Tror jag.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s