Varken kastande eller gastande

Natten till torsdagen var lugn, inget kastande och inget gastande. Och tvättstugan var ledig så jag fick köra två maskiner… Till apoteket för att hämta den antibiotika Jan ska ha före operationen. Tredje apoteket hade den… Sedan for jag i blåsten ut till Veddesta för att handla plastdunkar på Biltema (trodde jag, men hittade i stället Granngården som hade dunkar) och till Ikea för servietter och ljus. Två tunga paket ljus och fyra paket servietter om 100 styck i varje, räcker väl ett tag i alla fall.

Temperaturen sjönk från 10,5 när jag åkte till 3 grader när jag for hem efter en timme. Blötsnö och regn, taskig sikt, imma på rutorna trots fläkt på högsta. Jag kom hem, och jag hittade parkering där bilen kan stå till i morgon efter lunch då jag far till Gustavsberg och Djurö. Kanske i omvänd ordning, landet först med vatten till sonen som vill vara där nästa vecka. Däcksbyte därefter. Slipper kanske värsta trafiken på det sättet. Och man har förhoppningsvis röjt vägen efter de träd som föll natten till idag. Hoppas inga nya trillar, hoppas inga fallit ute vid huset.

Nu, tio i sex, har vi ätit varsin avocado med skagenröra, och murkelpaté med Cumberlandsås, sallad och röd spetsparika. Ost och tomater för den som vill.

Vi försökte se på teve under eftermiddagen – det gick inte. Inte beroende på tekniken, hade bara att göra med att ingenting lockade.

 Kväll. Jan ligger och jag sitter i min stol. Teven är stängd, disken är diskad, jag ska snart också gå och lägga mig.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s