Inget FB

Efter instasllation av Avast Anti Track – är anslutningen till Facebook blockerad. Jag försöker hitta hur man kan fixa det – men kan inte. ”Anslutningen är inte säker.” Övriga webbplatser kommer jag in på…

Och, jag har inte hört någonting från sjukhuset idag.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Inget FB

 1. Nina skriver:

  Jag har läst om dina problem med Avast. Låter … knepigt…
  På den tiden jag hade PC, använde jag Avast och rekommenderade alltid Avast till andra eftersom det ansågs vara det bästa. Men aldrig den variant man betalar för, enbart den fria.
  Och det fungerade perfekt!

  Nu ändrar ju sig saker och jag vet inte hur det är med Avast längre. Har haft min Mac i åtta år nu. Där finns kanske inte ens ett gratis alternativ längre. Men det är skräp när bra funktioner blir sämre, istället för att bli bättre – eller åtminstone hålla fortsatt god funktion.

  Gilla

 2. Tror det är deras specialaprogram Anti Track som är överambitiöst. Kram på dig

  Gilla

 3. beskrivarblogg skriver:

  Git – det gör jag

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s