God natt

Jag har ingen koll på tid, nu är klockan bara halv sex, det känns som mycket senare. Skriver lite, äter lite, läser lite. Vill inte vara så här ”lite”, men är. Har noll lust. Eller vilja.

Jag är inte förkrossad av att Jan är död. Förstod ju att det var nära. Är fortfarande glad åt att det gick så förmodat smärtfritt som det gjorde. Men han har lämnat mig i limbo. Jag vet inte var jag är, och inte vem jag är. Annat än den formella identiteten, den fortgår. Men inuti?

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till God natt

  1. N skriver:

    ❤️🙏

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s