Onsdag, eller hur?

Onsdag 16 december – jag sitter vid köksbordet med ljusen tända. Och vedspisen brinner den också, behöver snart gå ut och hämta in mera ved. Bör fylla på fågelfrön också. Har klätt på mig.

Grått och stilla, drygt sex grader varmt ute. Tyst och tomt. Ett onormalt år i alla hänseenden.

Halv ett har jag inte gjort någonting annat än fikat, och ätit två pepparkakor med lite smör på – en av lärdomarna från många år på Arla. Tagit in ved, fyllt på frön.

Och jo, jag har med pirra baxat in en av mina tunga bokkartonger i huset. Pirran ”hoppade ur” och jag landade på rumpan i trappen, det gick bra dock. Två kartonger kvar i Sundbyberg… Om någon som läser detta vill ha boken så skickar jag den, du betalar bara portopåsen, 59 kronor. Free Spin – berättelsen om mitt spelmissbruk. Swish 076 145 66 44.

Nu kokar jag kalvhögrev med lök, morötter och ett par palsternackor som gömt sig i kylen. Det blir dillkött med sås, där dillen fått ligga inlagd i ättikslag några dagar. Kanske middag i morgon. Räkor kvar till i kväll.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Onsdag, eller hur?

  1. Louise Baumgärtner skriver:

    ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s