Ett ännu nytt och obekant år

1 januari 2021 – fingrarna slinter lite när jag skriver datum. Ingen sol idag, vare sig upp eller ner, grått och runt nollstrecket. For in till Ica och lämnade Bokbörsen-böcker. Tog in ved. Är trött redan tidigt på eftermiddagen, och ändå sov jag gott vid tolvslaget igår. Kanske är det som syrran föreslog att jag faktiskt inte är van att sova en hel natt, utan att behöva ta hand om någonting.

Idag blir inte mycket skrivet, orken och lusten infinner sig inte. Jag eldar min vedspis och .mina ljus på köksbordet, har pratat med yngste sonen och ena syrran. Det är tyst och stilla här, och nu svart utanför fönstren. Önskar alla en god fortsättning på det här obekanta året.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ett ännu nytt och obekant år

 1. Önskar dig en så god fortsättning som det bara går på detta nya år. Du ska se att det ljusnar…Det måste vi tro. Kram!

  Gilla

 2. bergalott skriver:

  Ja, vi behöver ju inte skynda oss in i det här nya året. Så tänkte jag i morse när jag vaknade och lade ner huvudet på kudden igen. Sov någon timme till utan besvär. 😉 Kram ❤

  Gilla

 3. beskrivarblogg skriver:

  Kram – håller med dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s