Dagen före

7 januari 2021 – det snöar lätt och är någon grad kallt. Har duschat och tvättat håret. Och fortsatt plocka sådant som ska med till Sundbyberg senare idag. Igår gick jag till sängs vid halv nio, när klockan var halv ett hade jag fortfarande inte somnat. Nästa gång jag kollade klockan på telefonen var den tre. Hade nog sovit då och sov väl några timmar till, innan jag gav upp vid sju. Det är morgondagens begravning som ”spökar”.

Bryr mig inte om att tända spisen idag eftersom jag lämnar huset efter lunch. Ser just nu att jag behöver fylla på fågelfrö, inga fåglar vid automaten. Gjort, och varit iväg på röntgen, besked om en dryg vecka. Nu i Sundbyberg, bilen parkerad inom räckhåll. Pratat med syrran, hon tyckte jag skulle kolla Jailhouse Rock på teve, program 1 – men nej.

Slaskigt väglag, men såvitt jag vet inte halt. Nu ska jag försöka få i mig en liter vatten idag och en i morgon, för att bli av med kontrastvätskan.

Klockan är kvart över åtta, jag försöker hålla mig uppe ett tag till för att förhoppningsvis få sova. Men jag stänger av datorn för idag.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dagen före

  1. Viveka Seborn Roger skriver:

    Je pense à toi demain ❤️

    Gillad av 1 person

  2. Hoppas att begravningen blev fin. KRAM!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s