Kort

7 feb 2021 – minus sjutton grader ute på morgonen, plus fjorton inne (innan jag fått fyr på spisen). Det sitter en frusen koltrast på pinnen till fröautomaten, hoppas den överlever kylan. Själv tänker jag inte sticka näsan utanför dörren idag. Jo, jag behöver gå ut och fylla på frön åt fåglarna. Det snöar dock inte just nu när klockan är åtta och grötfrukosten äten. Men det gör det, snöar, tio i nio… Vackert, stora fluffiga flingor, ingen vind.

Frön påfyllda. Trappen sopad.

Försöker lägga in CD-skivor på Bokbörsen, lyckas inte. Kommer in på böcker varje gång jag vill göra en ny annons… Skickar fråga till supporten. Och har fått svar, nu ska jag bara skriva in en hel del CDar också. Kanske går några att sälja. Annars blir det loppis för dem med. Supporten på Bokbörsen är jättebra, svarar alltid inom ett par timmar och ger alltid begripliga svar.

Snöar mer och mindre hela dagen idag. Jag eldar i vedspisen som ryker in lite hela tiden, trots att veden brinner friskt. Trappen behöver sopas igen, men nu får det vänta. Är less på snö!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s