Tandläkare kostar

16 februari 2021 – har baxat in den stora mattan från Jans lägenhet i bilen, plastsäcken höll inte hela vägen, men in kom mattan. Och vinylskivor, golvlampa, några tavlor i flyttkartong i framsätet. Jodå, jag får också plats så småningom. Men först ska jag till tandläkaren klockan ett.

Har också bokat antikroppstest på Norrtälje sjukhus. Kan ju vara bra att veta, om man som det verkar nu rekommenderar enbart en vaccinationsspruta – när det nu blir dags. Dags är det för en kopp kaffe, efter en effektiv morgon. Har dessutom just torkat rent ett skåp. Det återstår några. Plus dra fram spisen. Med mera.

Efter tandläkarbesöket for jag hem till mitt. Och tömde bilen på det som fått plats där, mattan får ligga kvar till i morgon.

Inget kul besök hos tandläkaren. På fredag har jag tid hos tandhygienisten ca en timme, och hos tandläkaren en och en halv. Två tandhalsar har angripits av karies (på ett år), kanske behövs rotfyllning, kanske ”kronor”. Dessutom ska den pajade bron från i fjol göras om – ser inte fram emot något av detta. Det kostar dessutom stora pengar, även om också staten bidrar. Nåja, det är väl någon mening med att jag lyckats spara ihop så att det räcker även för detta.

Kanske får jag soffan såld, en möjlig kund ville bara hem och mäta först. Om det verkar fungera så hämtas soffan på fredag – det får i så fall bli efter lunch, eftersom jag tillbringar förmiddagen hos tandläkaren. Den tilltänkta kunden har mätt, soffan blir för stor.

Men en annan person har också ställt frågor om soffan – så kanske…

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s