Bloggpaus?

Min blogg är sorgligt försummad. Nu börjar jag hämta mig efter galloperationens efterverkningar, har lite energi igen. Och den använder jag framför allt till mitt feelgood-projekt, distanskursen med Johanna Wistrand. Jag försöker få ordning på berättelsen om Agnes och Teneriffa, har bytt namn på Agnes till Lisa. Hade svårt att hålla isär författaren och huvudkaraktären…

Det är roligt, även om jag varit seg. Börjar få kläm på hur viktiga yttre antagonister/hinder är. De inre känner jag väl till, men nu hittar jag också de yttre. Vi får se vad det blir, om det blir.

Det här betyder nog att bloggen blir fortsatt försummad. Kommer att blogga mera sällan, känner inte att jag har så mycket att skriva där för närvarande.

Ville ändå att ni som följer och läser ska veta att jag lever, mår bättre för var dag, har fått min första vaccinering och får den andra i mitten av juni. Då hoppas jag också att jag känner mig som vanligt, inte darrig i benen som en nyfödd kalv!

Photo by Dan Hamill on Pexels.com

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bloggpaus?

 1. bergalott skriver:

  Nu när jag har dator igen kanske jag får hänga på med i feel-good. Jag gillar ju det mer än drama. Fast min dramatiska resa med Aslög har blivit ganska lång vid det här laget, så känner jag att det inte leder någon vart.
  Lisa… hmm… ja, det är långt ifrån Agnes så det blir bra ska du se. 🙂 ❤

  Gilla

 2. Margareta Borjesson skriver:

  Svårt med namn – men fastnade i natt för Lisa…

  Gilla

 3. Hoppas verkligen att du mår bättre dag för dag! Och jätteroligt att du går på kurs, och arbetar med ett feelgood-projekt. Heja, heja dig! Och KRAM

  Gilla

 4. Karin skriver:

  Kul med feelgoodkurs! Hoppas på rapporter vartefter. Och hoppas också att du får alla krafter tillbaka tills du släpps ut på grönbete, färdigvaccinerad!

  Gilla

 5. beskrivarblogg skriver:

  Ja det är faktiskt kul med den här distanskursen. Idag var jag till distriktssköterskan för att ta bort stygn som visade sig ha försvunnit av sig själva – informationen är lite si och så, väntar just nu på uppföljningssamtal från okänd läkare… Hoppas jag är ”som vanligt” till spruta nr 2 (21 juni) och vad grönbete som tänkas kan – kram på dig

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s