…och idag

Tisdag 21 september 2021 – blir less på Facebook, som inte fungerar som det ska. Någon förmodade att segheten beror på att FB vill tvinga datoranvändare att ladda ner FB-appen… Samtidigt har programmet som stoppar annonser slutat fungera, där tror de som kanske vet att FB gjort en ny kod just för att inte FBP (FB purity eller så) ska ta bort annonser som hittills. Otrevligt, trist och motbjudande att inte kunna påverka själv… Dags för en FB-paus?

Nollgradigt i morse, frost. Nu klockan elva är det lite drygt åtta grader ute, sexton inne. Poncho, långkalsonger, tjocka sockor. Har hängt tvätt ute trots att det nog tar tid att få den torr. Tvättställningen är fortfarande upptagen av gårdagens tvätt, inomhus.

Förpackar ännu en beställd Bokbörsen-bok, men åker inte in till posten idag igen. Den får vänta till i morgon. Det finns en brevlåda en bit bort vid ”stora” vägen, men där ska post lämnas senast klockan nio på morgonen. Och jag undrar om Postnord verkligen hämtar varje dag, när de inte längre lämnar post dagligen? Tvättar fönstren i vardagsrummet på insidan, de går inte att öppna så utsidan får vara som den är, tills jag får lust att testa om fönsterskrapsförlängaren fungerar även där. Sovrumsfönstret återstår, liksom de små som vetter mot baksidan.

Tar fram ett par bitar torsk till middag, blev plötsligt sugen på torsk med äggsås. Köpte fin gotländsk potatis utanför Ica häromdagen. Ska hårdkoka ägg. Såsen kan jag göra i förväg, tror jag har persilja i frysen.

Idag går skrivandet trögt, inte bara på Facebook. Tar paus även här.

Gick ner till sjön, påklädd, utan baddräkt. Badade inte. Det blåste kallt.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s