Hoppar över middagen

Forts 25 september – det blir ingen middag idag. Har magknip, magen är uppblåst, har försökt kräkas utan framgång. Låg tre timmar på sängen, hjälpte inte. Skyller på rotmosen och fläskläggen igår, kanske min gallopererade mage inte tål sådant längre. Trist. Nu en liten whisky, den kanske gör susen. Och intern minneslapp: ingen mera rotmos, ingen mera fläsklägg.

Lite synd om mig är det, även om det är självförvållat.

Nu ska jag läsa om Djingis khan igen.

Försöker se på Netflix, orkar inte med utbudet. Förmodligen vet jag för lite om det, och tröttnar för fort att leta. Stänger av. Om en halvtimme är det Rapport. 

Före och efter Rapport såg jag ett fint program på SVT UR, Sikher, dans och glädje. Se det.

Och idag söndag mår jag bättre.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hoppar över middagen

  1. Härligt att du mår bättre idag❤️Hoppas att du får sova gott✨Kram!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s