Trött batteri

Nu har jag lyckats få Word i aktivitetsfältet, och sparat mallen som jag vill ha den. Det visar sig om jag lyckats. Hittar inte riktigt i den här datorn ännu… Men gillar den fortfarande, framför allt hur den känns under fingrarna.

Solsken och kallt, bara en grad när jag steg upp. Inte blåsigt som igår. Idag får jag nog ta bort de frusna krasseslingorna från altanen. Än lyser några blommor där de skyddats längst inne i hörnet mot planket. Och kaktusarna har nästan slagit ut, inte tappat några knoppar. Än. Fyllt på fågelfrön. Småfåglarna är glada.

Har lyckats få mitt vaccinationspass även i telefonen (och inte enbart på papper via datorn) men tycker att det är krångligt att hitta det. Nu ligger det på ”internet”, ”nerladdningar”. Finns förmodligen enklare lagring. Jag tror mig dessutom förstå att telefonen bara har lite lagringsutrymme kvar, hur gör man för att öka? Kollar med Hallon?

Har ställt in ansiktsinloggning på datorn, nu kände den inte igen mig. För att jag lagt av morgonrocken och klätt på mig?

Kör en tvättmaskin som får torka inomhus. Gårdagens trasmatta är torr, och torkställningen därmed ledig.

Om fem minuter är det dags för Rapport – ja, hela dagen har gått, fråga mig inte hur. Har just bytt batteri i köksklockan på väggen, den visade på tio minuter i fyra, trots att det var svart därute. Det fick mig att reagera… Makaroner och köttbullar till middag, ett glas rött till. Ska diska efter teve. Och fortsätta läsa Änglarnas sorg.

Diskar.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Trött batteri

 1. Viveka Seborn Roger skriver:

  Hej Margareta !
  Ladda ner appen KIVRA. Där sparas alla dina viktigheter från myndigheter.
  Väldigt käckt!
  Kram 🥰

  Gilla

  • Margareta Borjesson skriver:

   Hej Viveka – har ”Min myndighetspost” och där samlas också allt, till och med bilskatten, och vaccinpasset… Kram på dig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s