Centro de Messajes en Puerto

Tisdag 1 februari 2022 – till Puerto med tidig buss (ca halv 10-tiden) för massage klockan 12. Tur att jag kom iväg, bussresan gick bra, men sedan gick jag och gick jag och gick…  Drygt 11 000 steg blev det innan jag både var väl masserad och hemma igen. Nästan 8 kilometer. Bara för att jag inte kunde läsa Google´s karta som jag skulle och gick åt fel håll! Kom dock rätt med fem minuter tillgodo.

Och sedan blev jag knådad i en timme för 35 Euro, därefter en öl innan jag mötte Helen och Isaac för en fantastisk bakelse och espresso på vackert gammalt och av Starbuck restaurerat hus i ”old town” i Puerto. Fick bannor av Helen för ölen, borde ha druckit varmt vatten i stället – jag hävdade ”vätska som vätska”, åtminstone idag.

Nu hemma i soffan, tror inte jag behöver någon middag idag, kanske en macka med skinka och senap. Köpte gott bröd på Dino. I morgon får jag ta mig uppför backen här till Alteza och köpa vatten, bland annat.

Tror att jag må ta mig till Centro de Massajes på Calle Lumo igen, jag ska ju vara här två månader till. Rekommenderar besök där, ligger alldeles nära hamnen i gamla stan, nära butik med vit kossa… Nu hittar jag dit från Titsa-stationen. Och tillbaka.

Could be me, only my therapist did not do my feet – next time I´ll add those
Photo by KoolShooters on Pexels.com

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Centro de Messajes en Puerto

  1. midsommarros skriver:

    Massage låter nog skönt! Jag har förstått att man borde dricka vatten efter massage, dock var du nog förtjänt en öl efter letandet 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s