Nya skrivböcker

Torsdag 17 februari 2022 – till La Vera och ”Flying Tiger Copenhagen” för att köpa skrivböcker. Titsa-kortet fungerade inte, fick därmed betala kontant. Hittade till Alcampo – stort köpcentrum nära hållplatsen efter La Vera. Kändes ungefär som att gå på IKEA hemma, men jag stod ut. Handlade det jag skulle, bland annat två lagom stora svarta skrivböcker med sidor utan rader, och en mindre. En gullig liten skål att ha oliver i, det har saknats i lägenheten. Två värmeljushållare.

Lite mat, orkade inte gå runt i hela butiken som verkade ha allt från livsmedel till möbler. Fika och ”patas loca” på kafé – inte för att jag begrep vad det betyder, men det var en massa pommes frites, något som såg ut som mald skär skinka, en slatt örtmajonnäs, en slatt ketchup och en slatt något annat, strimlor av ost som inte smakade någonting. Nåja, allt är någon sorts lärdom – nu ska jag kolla översättning – Google säger ”galna ben”, loca visste jag nog, men ”ben” – det är väl all potatisen… Åt inte upp. Tog en cortado som avslutning, och hittade till toaletten därefter.

Gick och klippte mig också. Duger.

Så taxi, orkade inte leta reda på hållplatsen, till Icod de los Vinos och bussen därifrån. Det blev en dyr dag. Nu sitter jag utmattad i soffan med datorn i knät. Ska inte göra någonting mera idag, och just nu känns det inte som om jag behöver någon middag heller.

Nyklippt och trött i fötterna

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nya skrivböcker

  1. bergalott skriver:

    Solbränd och fin ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s