Internet igen

17 mars 2022 – torsdag, halvmulet, ”lätt regn” säger vädret. Tvätten på taket mittöver talar om för mig att det blåser kraftigt även idag.

Morgonens omvärldstitt är avklarad. Kriget fortsätter.

Har bäddat rent och satt på en tvättmaskin. Dammat och torkat. Går ut till havet en stund och sitter på ”min” bänk i blåsten, parkan knäppt ända upp. Havet är våldsamt i långa fräsande vågor. Duvflockarna blåser omkring på himlen. Flera måsar än vanligt far runt och spanar när det är sån här vind. Handlar apelsiner och persilja (till musselsoppan i kväll) i lilla butiken. Går hem.

2 800 steg är mer än ingenting. Två km. Fika? När jag kollat tvättmaskinen. Som inte var klar. Kvart över tolv hänger tvätten på tork. Än regnar det inte.

Och plötsligt kan jag logga in på internet via routern – som före 1 mars… Något har rättats till, och värden säger sig villig att betala tillbaka 30 Euro (av de 50 jag betalt) – har kostat mig 293 kronor extra, så jag är nöjd.

Photo by Kindel Media on Pexels.com

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Internet igen

  1. Vackert skrivet, och så skönt att du fick tillbaka Internet. Trevlig helg på dig. Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s