Trött i kroppen och glad

Lördag (tror jag) 5 november, har i alla fall besökt kyrkogården i Sundbyberg och tänt ljus för Mats och Jan, far och son.

Det skedde på hemväg från Nina, där jag fick tre skåp som jag kan behöva, med hyllplan att ställa saker på – böcker till exempel. Visserligen hoppas jag fortfarande på den resterande Billy-hyllan från ”landet” – snarare, böckerna väntar. Plats i vardagsrummet för en hylla till… Hallå kära äldste son!

Nina och Charlie kom i fredags, Charlie stannar medan Nina gör annat. Idag for vi alltså in till Stockholm, medan Charlie sov i sin ”puff” i mitt vardagsrum, som ser ut som om någon illvillig person lagt ut böcker överallt, flyttat på skänken men lämnat dess lådor i ena soffan – etcetera. Igår bestämde vi oss nämligen, Nina och jag, för att alla mina engelska böcker ska stå i ordentlig bokstavsordning i vardagsrummet – med ty åtföljande konsekvenser.

Så småningom lär jag nog få ordning på det hela, gillar definitivt inte att ha de som det varit, med dubbla rader böcker och bokstavsordning som börjar på ”a” i varje hylla. Men i kväll tar jag mig ett glas vin innan jag värmer lite kålpudding som ska ätas med rårörda (köpta) lingon. Det blir bra, kroppen fick tillräckligt med motion igår.

Till vänster i bild puffen med vacker katt, som inte syns.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s