Yxa, Ulfs stabila vackra skärbräda (baksidan) och Mats huggkubbe

Fredagseftermiddag, har styckat mitt livs första hare, med yxa. Gåva från jagande äldste sonen. Nu puttrar den i stekgrytan med morötter, färsk timjan, lök, palsternackor, ett par skrumpnande äpplen och rödvin, kalvfond (hade icke vilt dito). Mycket mat, hoppas det går att äta, i morgon.

Bilen har vinterdäck, och jag kände att de behövdes när jag for hem i förmiddags. Innan det blev svart utanför fönstren var himlen kraftigt rosaröd – kall natt. Mina bokhyllor är fyllda, en gästsäng är det också, av böcker som inte fick plats annanstans. En bokhylla till tack! Om en vecka kommer Karin från Danmark, och nu har hon en ledig säng med rena lakan och ett tomt skrivbord. Ska städa golvet i gästrummet också, det lär vara dammigt av alla böcker.

I morgon lakanstvätt, och titt på zoom-mötet i skrivkursen från i tisdags. Vill försöka komma igång med skrivandet igen.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s