Onsdag, har kollat

Onsdag. Sol och blåsigt, 12-13 grader fram på dagen, bara 4 under natten. Nu 8, när klockan är halv 10.

Frukosten är avklarad, nu ska jag bara bestämma mig för vad den här dagen ska innehålla. Jag gör mig ingen brådska, har inte klätt på mig än. Kanske går jag bara ut på en lagom lång promenad, kanske tar jag bussen in till Antibes. Har inget jag måste göra.

Det blev så småningom bussen till Antibes, och lite villervallande. Hittar inte till Marché Provencal, när jag åker buss till stan. När jag gick (inte den långalånga vägen, men lite kortare) då kom jag dit. Så jag får gå om jag vill skåda allt det fina på marknaden.

Det har blåst hela dagen, vågorna är så kraftiga nu att vattnet når nästan upp till gatubarriären. Såg några kämpande vindsurfare, de hade det jobbigt. 14 grader så länge solen var uppe.

Åt några bitar sushi och lite av röran från igår, plus en avocado till sen lunch. Därmed hoppar jag över middagen idag, är fortfarande mätt. Dricker en kopp te nu. Och har satt på det lilla elementet.

Klockan är snart sex, det mörknar. Vädret blir ungefär detsamma i morgon, kanske regn under natten.

Nu ska jag leta musik, och läsa lite en stund. En lugn och skön kväll. Kommer förmodligen att lägga mig alldeles för tidigt, och därmed vakna någonstans mitt i natten och ligga där och titta i taket. Det känns alltid som länge, men är det kanske inte – somnar om gör jag ju förr eller senare. Jag har varit här i drygt två veckor och börjar känna mig lite ”hemma”. Har bara gått 4 100 steg idag, eller ungefär tre kilometer. Ganska lagom.

Bilden är som framgår lånad från Pexels.com – men den kunde ha varit härifrån idag
Photo by GEORGE DESIPRIS on Pexels.com

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s