En stund i Juan les Pins, en onsdag

Nu har jag kollat – tågstrejk på lördag, alltså får jag hoppas på bussen vid Regence. Ingen info om att den strejkar. Eller fixa en taxi – ny koll på lördag morgon… Det är bara onsdag idag. Min vän Nina fick en hastig avresa från Orleans till Paris igår, eftersom det är tågstrejk även idag. I Frankrike är man duktiga på att strejka, och det fortsätter tydligen även om den nya pensionslagen sägs vara i hamn.

En pappa leker med sina två små flickor på stranden, de jagar varandra efter ett komplicerat mönster som jag inte förstår. Så hissar han den mindre högt upp i luften, och jag kan nästan höra hennes förtjusta skrik. Den aningen större flickan åker också upp, men inte lika högt. Han fångar dem. Han simmar en kort vända, flickorna springer i strandkanten. Idag.

Har tagit min promenad (4 000 steg), druckit den största och dyraste öl som fått plats i ett glas. Kom hem utan problem, köpte en tarte au poire på vägen, plus pain tradition. Nu hemma på balkongen i ljuvlig sol.

Och vadarna de vadar.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s