Ord som sjunger

”och gråten är min när du gråter” – de orden sjunger i mig, när jag ser på mina söners pappa. Hans gråt varken syns eller hörs, och kanske tillskriver jag honom min gråt. Mina tårar trillar lättare än hans. Vi har bott i samma hus sedan Mats dog, vi som en gång var gifta med varandra och delade det mesta. Vi både känner varandra alltför väl och inte alls.

Nu flyttar jag snart hem till mig igen, då blir sorgen och gråten min när jag gråter…

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ord som sjunger

  1. Skrivmoster skriver:

    En varm kram till dig.

  2. Sorgen tar många olika vägar. Själv tror jag inte det är bra att ständigt bära den inombords. Den behöver komma ut i ljuset. Kram Bosse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s