Nu är Minsann också borta

Jag saknar dig och jag saknar Minsann – är mera ledsen än jag ser ut… Ni var båda viktiga i mitt liv, och just nu är ni borta båda två. Du är död, var eller vad Minsann är vet jag inte. Hon rymde när hon blev rädd för sonens hund i midsomras, och har inte kommit tillbaka. Ingen har sett henne, hon kommer inte när jag ropar. Jag är rädd att hon blivit instängd någonstans. Vill veta om/att hon är död för att kunna sörja henne också. Nu har hon varit borta en vecka – jag var i Uppsala när hon försvann. Och hon kommer kanske tillbaka, det gör inte du.2015-01-14 20.58.13

Var du är tror jag mig veta, åtminstone var det som är/var din kropp finns i väntan på gravsättning. Du är ju inte där. Du finns i oss som saknar dig, vi som kände dig, vi som älskade dig. Du pratar i mig fortfarande, men jävlar vad du fattas mig i övrigt. Dina händer, dina smekningar, dina tokiga påhitt, din omtänksamhet. Och din tröttsamma egocentricitet. Ditt mod att leva som du ville, trots allt. Tills det tog slut.

Det är högsommar, det är snart två månader sedan vi talades vid för sista gången.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nu är Minsann också borta

  1. Barbro Fällman caglar skriver:

    Hon kommer ska du se!

  2. Hon måste komma tillbaka!

    Vilddjur, otur eller ond människa, hoppas Minsann klarat sig undan dessa.

  3. Anders Groth skriver:

    Förlåt jag inser att jag borde skriva här. Ulf var sedan 1976 en polare. Men han betydde mycket under min smör period med Yvonne. Sedan hade vi sporadiska kontaktersen han slutade. Mest i konstföreningen. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s